fbpx

Amina Delibašić

Tutor Image
Juli 2024
pon
uto
sri
čet
pet
sub
ned
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

O Jeleni

Ja sam Jelena Grahovac, i sa ponosom mogu reći da sam diplomirani profesor engleskog jezika. Moj pristup podučavanju obogaćen je pozitivnošću i kreativnošću. Moja strast prema engleskom jeziku i rad sa učenicima inspiriše me da stvaram uzbudljivo i podsticajno okruženje za učenje. Stečeno obrazovno i radno iskustvo obuhvataju rad sa različitim uzrasnim grupama i jezičkim nivoima. Sve to mi omogućava da prilagodim svoj pristup individualnim potrebama svakog učenika. Otvorena sam za razumijevanje njihovih jedinstvenih stilova učenja i pružanje podrške koja im je potrebna kako bi postigli svoj puni potencijal.

Sa dubokim znanjem stečenim tokom godina obrazovanja i iskustva, trudim se da uspostim snažnu vezu sa učenicima kako bih im pomogla da ostvare svoje ciljeve. Moj cilj je da osnažim svoje učenike da se osjećaju samopouzdano u komunikaciji na engleskom jeziku i da se izraze na autentičan način. Kreativnost je ključni dio mog pristupa podučavanju. Kroz raznovrsne i interaktivne aktivnosti, igre i multimedijalne materijale, stvaram dinamične i zanimljive časove koji podstiču učenike na aktivno učešće. Vjerujem da učenje engleskog jezika treba biti zabavno i inspirativno iskustvo, a da istovremeno podstiče kritičko razmišljanje i samostalnost.

Iako je moje zvanično obrazovanje završeno, čovjek se uči dok je živ, pa tako se I ja trudim kontinuirano da se usavršavam kroz učenje novih tehnologija i istraživanje najnovijih metodologija. Često putujem i upoznajem nova mjesta i kulture što dodatno proširuje moja znanja I vidike. Moje bogato iskustvo u radu i obrazovanju čini me pouzdanom i poučnom profesorkom engleskog jezika. Radujem se prilici da vam pomognem u ostvarivanju vaših jezičkih ciljeva i zajedno istražimo svet engleskog jezika! Nadam se da ćemo se družiti duži vremenski period i da će vam učenje sa mnom biti lagano, zabavno i korisno.

Idi na vrh